SkalnyPatataj 100 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Nick : SkalnyPatatajData Zdarzenia : 16.08.2013r.Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : SenroxOpis Sytuacji : Proszę o odebranie moderatora Senroxowi, ponieważ rzadko odwiedza forum w ogóle go nie ma i zabiera tylko miejsce, jest dużo podań i z miłą chęcia go ktoś zamieni, moderator powinien codziennie odwiedzać forum. Nie robi nic posiadając moderatoraDowód : wystarczy poatrzeć na jego aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Robi, robi i to dużo, a może rzadko wchodzi na forum bo nie ma czasu ? Wakacje są nie musi siedzieć przed kompem. A modka nikt mu na razie nie odbierze bo karola nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Wez ogarnij , bo na moderatora trzeba zasluzyc ,a sa wakacje i nikt nie Nolife tak jak ty ,wiec to uszanuj. I nie wiem co chcesz udowodnic ,bo na poczatku myslalem ,ze jestes normalny ,ale serio jestes jakims lizodupem i spamujesz bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 to ze czlowiek nie ma czasu lub , jest zajety czyms innym nie znaczy ze jest do przekreslenia....... Ja do Senrox'a nic nie mam wporzadku czlowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Są wakacje, każdy chce też trochę odpocząć. Bez przesady żeby od razu odbierać modka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 W Sumie to ma chłopak trochę racji o mało siedzę na forum. Jest to spowodowane tym że teraz uczęszczam na siłownie i mam małe kłopoty w domu dlatego was rzadko odwiedzam + mam jeszcze kłopoty z internetem ale to się zmieni. Póki co zamykam temat żeby nie robić spamu. Wróci Karol to się wypowie w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi