TiGeR 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 1. Serwer:Zombi mod 2. Nick: TiGeR3. Imię: Mateusz4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): tak ale nie używam7. Składka(Tak/Nie): Tak jeżeli będę miał admina to będę też miał vipa8. Czas spędzony na forum: prawie 4 h9. Opisać siebie: Nazywam się Mateusz.Mam 15 lat.Lubię grać w cs'a lubie dziewczyny no i chyba tyle10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ,chce pomóc serwerowni przed takimi ludzmi którzy nie przestrzegają regulaminu11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Perm,Demko,SSy, -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie,kick,ban na 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; Kick13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Na Nie - Brak reklam - popraw aktywność na forum ! Narazie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Na NIE . Staz na forum Nie spelniasz wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie, bo dziś 1x widzę cię na serwie. Spróbuj za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 nie spelniasz wymagan = nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siwy ciekawe ,że go dziś pierwszy raz widzisz ,jak ma więcej przegrane na serwerze niż ty Looknij na GT Ja mogę być na tak ,tylko popraw aktywność na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Prosze o zamknięcie tematu poprawie aktywność na forum i wtedy spróbóje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jestem Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 brak wymagan - nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie spełniasz wymagań + 15-lat brak mutacji? Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ZiimeK spróbuj za tydzien w tym czasie popraw aktywnosc w grze na forum i zdobac poparcie u graczy bd na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Na nie nie spełniasz wymagan , brak reklam , mało jestes na forum , spróboj za 2 tygodnie Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDER_MAN 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jestem na NIE [brak reklam] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na prośbę autora.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi