Nusiak:) 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Imię : Dorian Nick :Nusiak:) Wiek : 22 Znajomość AMXX[(1/10) : 5 Mikrofon(tak/nie) : mam Składka(tak/nie)11.07 zł sms :wysle jesli bedzie na tak Dodatkowo premium(tak/nie) 5 zł sms :nie chce premki Steam/NS : niestety N/S Kontakt:: 141321 facebook i forum Dlaczego ty? : gram rano gdzie jest sporo czitow, do sql nie chodze wiec bede staral sie ogarniac Ilość godzin przegranych na serwerze :ok3godz dziennie Podpisujesz się pod tym ,że co dzien będziesz na forum(tak/nie): tak Link do Reklam :http://cs-fifka.pl/index.php?showtopic=32961http://osiedlowo.eu/viewtopic.php?p=15021#15021http://cs-prosiaczek.pl/Thread-Cs-Classic-pl--9967http://prosektorium.net/topic/4858-cs-classicpl/http://efragers.pl/index.php?/topic/1371-cs-classicpl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarcza Szmato 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na Tak!Poniewaz duzo osob odchodzi z serwera bo grajas sami cziterzy.Nie ukrywaja swoich czitow. Ustawiaja na banie i maja to gdzies.Jak dla mnie dobry pomysl o admina;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na Tak.Całymi dniami grają cziterzy a nusiak w tedy jest to ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na tak. Składka, mikro i wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 ja na NIE, co to miało być wczoraj wieczorem? obrażanie graczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jestem na TAK, czesto widze gracza na sevie, a nowy Admin sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILikeSmoke 1910 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Na NIE ! A Pozatym Myślę Żeby wypowiadali SIę gracze z servera a nie z całej sieci serverów bo to jest besensu nei wszyscy co się wypowiadają graja na servie wiec nie wiedza jak kto na nim gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Choć nusiak jest u mnie na nie obrażą mnie i wgl nie chce zemną rozmawiać .To i tak jestem na Tak ;)Grasz ogarnia może obrażą graczy jak ja ale ogarnia i spoko się z nim gra.Więc jeszcze raz Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapiszon 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Na TAK!!! czesto jest online na serwie dobry kontakt i kultura na mikro i glownym. pozatym niema zadnego adma na serwie calymi dniami, dzieci na czitach graja serwer na psy schodzi potrzeba takiego goscia zeby serwer ogarnial a Nusiak sobie poradzi pozdrawiam Kapiszon gracz serwa 8k lv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jasne, że tak.. Jeden więcej co ogarnie, a adminów wgl nie ma. Nigdy nie grał odpalony, kulturalny. DAĆ MU ADMA I CHUJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kracha 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Na TAK gracz dobry często na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 NA TAK !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Prosił bym o kontakt J@ w prawie mojego podania:)PRZEPRASZAM DZIEKUJE:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBA | No Name 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jestem na tak. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Podanie mnie przekonało.Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 na tak,plusy:1.wiek2.amxx3.mikro4.skladkaMysle ze nada sie na administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Przyjęty , pisz pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi