Zamknij Oczy 88 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1. Serwer: Cod 45 k 2. Nick: Zamknij Oczy3. Imię: Krzysztof4. Wiek: 14 ( ALe jutro mam urodziny to juz 15 )5. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie ale moge kupic w ramach potrzeby7. Składka(Tak/Nie): SMS Tak8. Czas spędzony na forum: 1d 9h 24m 7s - Czas spędzony na serwerze ponad 30h9. Opisać siebie: Nie umiem siebie opisac :/ Lubie wszystko na co patrze 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz gram juz od 3 dni na serwie a tu ani jedengo admina poprostu roi sie od Cheaterów i mnie to wkurza .!11. Linki do reklam: http://cs-soplica.pl/viewtopic.php?p=4079#4079 http://www.extreme-players.pl/viewtopic.php?f=217&t=10387 http://cs-grom.pl/topic/3800-zapraszam-na-cs-classicpl/ http://freeshot.pl/viewtopic.php?p=13334#13334 http://cs-maniaki.xaa.pl/viewtopic.php?p=110#11012. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss/demko /perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzezenie / kick / ban 5>30min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzezenie / kick / ban 5>30min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Steam_0:0:1191992026 Ps. chcę dodać ze przez wwiększosc graczy an serwerze jestem lubianym i ccha zebym dostał admina lecz Nie wiem jak wy to ocenicie Prosze piscie posty . I prosze mi nie mowic ze nie gram na serwie gram juz od 4lub 5 dni na serwie cały dzien Piszcie Posty . ~Wiek 15+ Tak jutro ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Bedzie ~Minimum 20 godzin gry na serwerze Tak ~Kultura Tak ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Tak ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Mam ale dałem juz 10 reklam na odpracowanie ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Az 1 d 10 h ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Tak ~Reklamowanie Serwerów Ta k ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Hmm.. coraz wiecej na serwie... Wymagania w Sumie sie zgadzaja.. tylko wiek Ale Mysle ze da rade; ) Na tak... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jestem na Tak, wymagania spełnia, wiek można powiedzieć że ma, H na serwie są, nie ma się do czego przyczepić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus5314 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na tak . To spoko gosciu ogarniety , miły , nie jest zły , pomocny . Wiem ze bedzie dobrym adminem . Jestem na tak . Zawsze mi pomagał jak zepsół mi sie Cs powiedz co gdzie zrobic i wszystko działa to jest gosc . TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jestem na Tak . Lbuie go , jest wporzo. czasami przeklnie ale to zadko jak ma dobry item da komus nie narzekam bedzie dobrym adminem i bardzo pomocnym . Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jestem na TAK -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A skąd bruno wiesz że ogarnie jeżeli nawet na tym serwie nie grasz. Na @ ci zależy a @ na tym serwie się bardzo przyda. Tak, powód ? Wymagania i godziny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 na Tak: - amx - steam - godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
All day all night 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na Tak.Jest mily, ogarnia.Moim zdaniem bedzie dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wymagania w wiekszosci spelnia jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeatHRuN 15 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja jestem na TAK -Przydalo by sie micro ale jest dobrze -Fajnie sie z TB gra -Spelniasz wymagania -Mily -Przyda sie jako ADMIN. Moze pomoze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tak -Wiek + Steam + Mikro + nie potrzebne admowi zbytnio kultura + Aktywność + Może wreszcie będą jacyś admini na tym codzie bo tyle cziterów że na palcach 1 ręki nie na licze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gUpek 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Need SPeeed 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jestem na tak . Chociaz gram mało na serwie ale go duzo widze , pomocny . Mysle ze ogarnie role admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwaniaK 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 JESTEM NA TAK ! jest duzo lepszy i ogarniety niz Ci admini co wchodza na jakis czas pozdrawiam ! jest dobry w tym co robi i bedzie dobrym adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jestem na TAK Jest bardzo fajny gość, poradzi sobie na pewno z adminem jak i z oganianiem serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1923 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jestem na tak myśle bedzie bardzo dobrym adminem. Jest miły. Poprostu Jestem na Tak :angel: plusik :pozdro: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkCookPL 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jestem na Tak ~Wiek 15+ Tak ~Kultura Tak ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) 1d 5h 48m 59s ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Widać , że tak ~Reklamowanie Serwerów Tak ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa Jest Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PISZ NA PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi