PawełeK. 53 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 czy komendy cl_lw 0 cl_lc 0 sa zabronione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pisali ze nie sa:)ale ta komenda pierwsza jest chyba ze trzymasz noz w lewej rece a bron w prawej tak?lub na odwrot no to czemu to ma by zabronione?nie rozumiem tego;/chyba sobie sam takie ustawie zobacze.Poza tym jak rozpozna admin ze ktos ma kose w lewej a bron w prawej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Chyba nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 W dniu 21.08.2013 o 11:08, Tato wylacz pralke bo mam napisał: Pisali ze nie sa:)ale ta komenda pierwsza jest chyba ze trzymasz noz w lewej rece a bron w prawej tak?lub na odwrot no to czemu to ma by zabronione?nie rozumiem tego;/chyba sobie sam takie ustawie zobacze.Poza tym jak rozpozna admin ze ktos ma kose w lewej a bron w prawej? bardzo łatwo sprawdzić czy gracz gra na cl_lw 1 czy 0 przykład: <przestarzałe> W ligach jest zabronione cl_lw 0, a pytasz się bo grasz na takich ustawieniach? <przestarzałe> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 co cie to czy gram czy nie ja sie pytam a nie moiwe ze gram na nich czekam na h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ja nie gram na tym,wiem ze ta pierwsza jest do noza w lewej RECE czyli takie cos mozna chyba miec a druga komenda to jest jakby zmniejszony rozrzut.Tak cos o tym czytałem.Ale ten noz w lewej rece jest fajny od zabawy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pan B czyli grasz na zmniejszonym rozrzucie?bo komenda cl_lc 1 jest na zmniejszenie rozrzutu tak teraz czytalem wiec fajnie ze sie przyznales:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 http://www.esl.eu/pl/cs/1on1/awp/ladder/rules/#wdh_3_4_1-Dozwolone20komendy Gram na takich ustawieniach jak na eslu. Btw, też na takich grasz <przestarzałe> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 aha ok zamknijmy temat:Djaki to jest program ze tak rozpoznajesz wszystko?te SSY skad to wiesz kto na jakich gra rate itd?podaj ze nazwe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 compLexity Demo Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi