DjCraig 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Aktualny mod: GłosowyIlość slotów: 20 ale można dodać w każdej chwili jeżeli zacznie być Link do GT: (Nie ma GT ale jest inny monitoring) http://www.tsviewer.com/index.php?page=ts_viewer&ID=1025205Lokalizacja servera: WarszawaHosting: Multigaming.pl (na pukawce nie znalazłem do ts3)Kontakt do H@ (GG, skype): gg : 44567686 Dlaczego mamy cię przyjąć? 1. Przyda wam się serwer ts3. 2. Mi przyda się trochę ludzi. 3. Każdy będzie miał z tego satysfakcję bo serwer już jest rozkręcony głównie moi znajomi tutaj siedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 mamy już TS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Maniak źle mówisz... Nie mamy prywatnego tsa tylko mamy kanały na tsie dla Cs-Classic... Ts3 własny się przyda. Jestem na TAK @EDIT Przecież pisze chłopak, że można zwiększyć jak będzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 To był TS Ted'a.Jestem na Nie, mała ilość slotow i rank na GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Nie, mała ilość slotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz!" do "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz! → Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi