Izunia @ Kocham WSRH 7 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Nick : Iza || Cs-Classic.PlLink do SSów : http://www.speedyshare.com/396du/ssy-Iza.zipWycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '91.228.33.73'[AMXBans] ======================================= Serwer : ONLY DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Nie działa mi 3 screen. Albo Go zmieniłaś,możliwe,że coś masz do ukrycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia @ Kocham WSRH 7 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mi wszytkie działają , nic nie zmieniałam @ EDIT Nie umiem przerabiać ssów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mi też nie działa, pozatym rozmiar się różni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia @ Kocham WSRH 7 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Wstawić jescze raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dopóki normalnie mi nie zadziała nie mogę Cię odbanować. P.S przestań mi tutaj używać emotek typu ";* " . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 TAQ dlaczego nie wchodzisz na specta, gdy robisz ss'y ????? (Sory za posta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia @ Kocham WSRH 7 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 http://speedy.sh/tMwCD/ssy-Iza.zip --> te same ssy [nowy link] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 wstawić tak,żeby działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia @ Kocham WSRH 7 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Człowieku mi działa @ EDIT http://speedy.sh/tMwCD/ssy-Iza.zip ten link patrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 No tak teraz wszystko dziala, ale jest inna godzina modyfikacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi