Aruś 11 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 1. Serwer: #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl 2. Nick: aRoNE3. Imię: Arek4. Wiek: 19 w listopadzie5. Znajomość Amxx(0/10): Wy zadecydujcie, bo ja napisze choćby 10 i co dalej? Ja sobie stawiam mocne 96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): (Steam) - składka nieobowiązkowa, ale jak będę miał złoto to podeślę :)8. Czas spędzony na forum: 1h 54m 34s Nie siedzę długo ponieważ nie mam takiej potrzeby obecnie jak też nie piszę zbyt dużo, ponieważ nie jestem typem człowieka zdobywającego posty w każdym temacie, który niekoniecznie jest ciekawy/potrzebny, ale w grze jestem często. 9. Opisać siebie: Miły, bezkonfliktowy, wyrozumiały, stanowczy, asertywny.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ostatnio dużo ludzi ma wspomagacze i chciałbym pomóc obecnej administracji w banowaniu ich.11. Linki do reklam: Myślę, że lepiej podesłać znajomym i na pewno ich zaprosić do gry i ustawić na steam tag niż dawać na mało znane fora, ponieważ te lepsze są często sprawdzane czy ktoś nie dodaje reklam i te reklamy są po prostu w trybie natychmiastowym kasowane..12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Screeny w ilości 5 podczas akcji, demo, skopiowanie adresu ip/sid -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie>kick>ban 5minut-1h -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie>kick>ban 5 minut-1h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam 5 lat aktywności w listopadzie będzie, 800h w grze(ciągłej gry, bo niektórzy włączają CS i nic nie robią, a tak też lecą godziny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A dam na Tak Myśle , że Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Nie Gram na ffa ale gram na cod i mysle ze ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jestem na tak ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 spoko koka ,. ogarniesz jestem only yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jestem na TAK.Ogarniesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 9 godzin na serwie ? NIE, dobij 30 h i dopiero pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jestem na TAK: - ogar+ - wiek + - Steam + - Składka + Jedynym minusem jest to 9h, ale to może się zmienić Pozdrawiam SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jestem na Tak . Ale muszisz podrobic h na serwie i forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Troche malo h na servie, to jedyny minus. Osoba kulturalna, ogarnieta, da sobie rade na stanowisku na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Słabo u ciebie z forum, nadrób to. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Nie! h na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Oczywiście że na TAK ! osobą bardzo ogarnięta , miła i bardzo dobrze gra m4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 wybaczcie, że wypowiadam się we własnym temacie, ale myślę, że godziny na forum/serwie nie będą problemem, ponieważ siedzę codziennie po 2 lub więcej godzin w grze, a gdy ktoś czegoś potrzebuje to wbijam od razu Co do forum, to prawda - mało tu siedzę, ale to jest mniej przydatne chyba, że ktoś będzie miał ss to wtedy wbijam od razu i patrzę jak sprawa wygląda, czy skargi sprawdzam itd. Tak to siedzę w grze, czy zajmuję się czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Pisz na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi