JATOJA?? 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Witam mam sprawe.. od 2-3tygodni jak zaczołem na waszej serwerowni grać to mi sie zacina obraz w cs'ie zacina sie cała grafika i musze resetować kompa.. mozecie mi powiedzieć czym to jest spowodowane Pzdr You Are DeaD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja mam jedną i bezsensowną by myślę że nia masz kompa 20 lat ale ok Karta graficzna za słaba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_Grzegorz 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Naucz się pisać poprawnie po polsku, a potem pytaj o pomoc. Zbyt mało informacji podałeś. Napisz parametry komputera, jaki system operacyjny jest zainstalowany, oraz czy w ostatnim czasie instalowałeś coś na komputerze? Nie myl serwerowni z siecią serwerów. @edit. Jakbyś zmienił nazwę tematu odpowiednio do treści byłoby o niebo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mi sie zdaje ze masz słaba karte graficzna i ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 a ja powiem tak grałem kiedys w metina pl gram gram zaciol mis ie ekran jakies rysy i tym podobne reset kompa i juuz nie wlaczylem i jakies 500 zl na naprawe weic radze ci dac na przeglad to bedzie karta graficzna za nim ci wyj*bie kompa jak mi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 kolo podaj parametry kompa i tyle :)ile masz RAMU ile karta graficzna czy 1 gb czy 512 mb nie wiemy nic o twoim sprzecie:)jaka firma itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Bez przesady.. cs nie ma dużych wymagań.. pewnie zainstalował coś, co muli kompa. Wirus też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Po pierwsze to zrób reinstall cs'a i skan antywirusem, jak nie pomoże to nie wiem co to może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi