Gość Coffe Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Witam , od przedwczoraj tzn - 19 wróciłem do gry na serwerze. Po przerwie 4 dni , kiedy to byłem na wakacjach . Po powrocie okazało się , że ktoś sobie przywłaszczył mój nick . Tzn - Coffe , gra na nim jakiś inny Non Steam , kiedy ja wszedłem wyzywali mnie od podszywek . Aż musiałem założyć konto na forum , i o tym napisać. Wczoraj kupiłem steam na allegro , więc nie powinno być tego problemu . Nick - ProGamminG1. Prosił bym admina aby banował każdego ns na moim nicku. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A nie masz IP/Sidu podszywki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Hahahaha Złapałem go od razu Proszę. #12 Coffe 46.76.27.77 Nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Coffe Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 #12 Coffe 46.76.27.77 Nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Coffe Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Oo widzę już mnie uprzedziłeś. Bardzo dziekuje !: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Darmowa rezerwacja na nick -> TUTAJ ciezko? mas zz up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Coffe Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Not Found The requested URL /10362-darmowa-rezerwacja-nicku/ was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Człowieku u gory na forum masz 3 odnośniki propozycje rezerwacja pobierz cs nacisnij na rezerwacje i wyslij na pw -_- z prośbą o rezerwacje i nikt sie nie podszyje mialem ten sam problem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pawełek nie spinaj! Proszę http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/10362-darmowa-rezerwacja-nicku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi