Damian.# 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Twój nick: Fuion Nick podejrzanego: B. (4fun:)) IP podejrzanego:widac 89.72.182.172 SID podejrzanego:widac 0:1:47294334 Data (dzień, gg:mm) zajścia:23 sierpnia przed 9 Twoje demo: http://speedy.sh/e3yKa/B.-4Fun.rar Rodzaj czita: napewno wh i niewiem czy no recoil bo pod koniec demka cos mial maly rozrzut ja mam wiekszy i moze aim Czasy podejrzanych akcji: demko jest krotkie prosze popatrzec IP /Nazwa serwera: CodMod 350lvl Gracz na poprzedniej mapie miał staty do 57 do 0 i tak jest prawie na kazdej mapie najlepszy wynik jego 93 do 2 no i zrobil sie podejrzany gdy na poprzedniej mapie chodzil celownikiem najechal w pewne miejce u gory a on byl na dole i za 2 sekundy wybieglo 2 graczy i strzelił im hs nagrałem demko widać że czysty nie jest gracz gra tutaj 38godzin 1 w ranku gra 7dni to jest niemozliwe zeby miał takiego skila w top15 widac ze 83% graczy zabil w głowe prosze o dokładne sprawdzenie gracza moim zdaniem czasami gra odpalony a czasami czysty admin musiał by sie nameczyc zeby go dobrze zlapac na ss ale na demku troche widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 7 dni na tym nicku, ale 2 pierwsze na innej klasie grałem 83% zabić przez hs - przesadziłeś albo liczyć nie umiesz 4601 fragów 1146 hs czyli jakieś 24,91% Eh, szkoda mi słów. Wiesz jak działa perk "Radar Eksperta"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 On jest czysty ,trzeba się pogodzić z tym ... po prostu dobrze gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 za^^yka^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi