EbrO_SkY 10 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 nick-EbrO_SkY miałem już na tym serwie ssy i były czyste a dziś aqua admin jest taki nie rozgarnięty że dał mi bana wrzuć ssy bez ssów weźcie tego głupka zdegradujcie . Liczę na ub na jak bym miał ssy bym wstawił niemam nic do ukrycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Aqua widocznie został niesłusznie zrekrutowany do adminów serwerowni. Czekam na Jego wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 2013-08-23 EbrO_SkY AquaDevil Wstaw screeny na Cs-Classic.pl Na zawsze 0 0 0 1. Nie obrazaj administratora / ZASTOSUJ SIE DO WZORU 2. Ssy robi automat wiec ssy zostaly ci zrobione. 3. Ssy zawsze sa tylko czasem ukryte na systemach : win7 i win8 / vista - od czego masz poradniki aby je odszukac. 4. Zgodnie z zasadami masz 24h na wstawienie ssow , jesli po uplywnie tego czasu ssow nie bedzie = ban 5. Jesli to blad administratora i zrobil ssow nie tyle ile nalezy dostaniesz ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Rybak aka łowca czy ja piszę nie wyraźnie czy ty jesteś trochę pusty wiem gdzie mam ssy bo już nie raz wstawiałem a tam ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Nick :EbrO_SkYLink do SSów :NIe maWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : EbrO_SkY [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Cs-Classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1004864397 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.8.76.62 ' [AMXBans] ======================================= Serwer :cs-classic only dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wstaw screeny na Cs-Classic.pl /// natomiast automat daje Wstaw screeny na cs-classic.pl /// takze admin wpisywal bana recznie , czego nie zauwazylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi