Sydnej1401 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 1. Serwer: #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl 2. Nick: Sydnej14013. Imię: Paweł4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: 3-4 h9. Opisać siebie: Chłopak z determinacją10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Zwiększyć ilość adminów na servie i banować ludzi łamiących regulamin 11. Linki do reklam: nie ma12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Obserwacja , ss ,ban -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie , kick , mute dla gracza -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie , kick , banik13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jestem na NIE. Nie ma składki Nie ma reklam Mało czasu na serwie przegrane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jestem na duże nie : -brak reklam -brak składki -mało godzin na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nie,wgl nie widziałem Cię na serwie,a to chyba najważniejsze,nie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jakiś żart. Ani razu na servie Cię nie widziałem. + brak składki i te reklamy..Konto pod podanie ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 On robi sobie jakies zarty ani 1 reklamy ani 1 godziny spedzonej w grze , brak reklam. Gorące Nie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Oczy jak nie wiesz to nie pisz nic. Nie 7h na serwie, brak reklam, brak składki + masz się opisać, kłamstwo w 8 pkt bo masz 1 h a nie 3-4 na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jak up nie pograj wymagania ogarnij i dopiero składaj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MatriX Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jestem na NIE, ponieważ Nie ma składki,Nie ma reklam,Mało czasu grasz na serwie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 NIE - 7h na serwerze to mało jak na admina - Brak składki - Reklamy "Nie ma" olałaś reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Za dużo nie napisałeś o sobie i w ogóle mało co napisałeś.. Olałeś większość pytań i masz jeszcze 15 lat.Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jestem na NIE:- Brak reklam- Brak składki- Zerowa aktywność na serwerze.Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Brak reklam = brak admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jestem Na Nie .. Nie Ma Reklam Nie ma admina . -_- dobrze powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 nie spelniasz wymagan , zrob to co nalezy a bede na tak , teraz NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Na NIE brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConJurinG 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Brak reklam. Zdecydowanie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zamykam to podanie ...Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi