wuwunio 10 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Jaki gatunek filmów preferujecie? Ja osobiście ubóstwiam komedię, horrorów nienawidzę oglądać, raz obejrzałam Egzorcyzmy Emily Rose i miałam problemy ze spaniem przez 2 tyg. Co do komedii, uwielbiam filmy z Rowanem Atkinsonem, równiez komedię Wyścig Szczurów, Norbit, Mały itp. Ostatnio oglądałam też Teda, Faceci w Czerni 3 i Igrzyska Śmierci. <- Te filmy bardzo polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 horrory ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Komedie,Przygodowe,Akcji,Kryminał,Film gangsterski to chyba na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feniks 0 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ja uwielbiam horrory, oraz filmy coś podchodzące pod gatunek fantastyczny, coś jak "Batman" : ) Ciekawe są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 No ja dzisiaj byłam w kinie na "Jesteś Bogiem" oczywiście z klasą. Jakie są wrażenia? Film jest na prawdę zarąbisty Nic dodać nic ująć. Idziemy jeszcze na "Bitwę pod Wiedniem".. nie wiem czy ktoś też się wybiera? Ale zapewne ciekawe, jak "Powstanie Warszawskie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Lubię komedie i horrory, ale ostatnio nic nie oglądałem Dobre są też sensacyjne, np. Mechanik, Transporter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi