MarVin 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Aktualny mod: 4FuNIlość slotów: 16 (jeżeli będzie stał pełny, dokupię)Link do GT: http://www.gametracker.com/server_info/31.186.83.162:27186/Lokalizacja servera: Polska - Warszawa ATMHosting: Pukawka.plKontakt do H@ (GG, skype): GG: 47103305, STEAM: marvin199611 Dlaczego mamy cię przyjąć? Znam się troszku na pawnie (AMXX), serwerek jest unikatowy, gdyż sam go robiłem i przerabiałem większość pluginów. Są fajne modele (AK47, M4A1, Deagle, Paki, Granatów Noża) Na serwerze aktualnie nikt nie gra ale w piątek zostanie wykupiona reklama i myślę że ludziom spodoba się serwer Dlaczego wybrałem akurat Waszą sieć ? Gram na Waszym Zombie oraz Knife Modzie (pomagałem w tworzeniu serwera) a spostrzegłem że nie macie 4 FuN'a więc pomyślałem że może zechcecie mieć owy serwer i napisałem te podanko PS. We większości sieci są serwery 4FuN, jeżeli ktoś jest chętny aby zobaczyć jak wygląda serwer to podam IP: 31.186.83.162:27186 (to nie jest reklama !) Liczę na pozytywne rozpatrzenie tego podania, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jestem jak najbardziej na TAK... Przyda się 4FUN, ale musisz go rozkręcić bo H@ przyjmuje serwery które są poniżej 2k w GT, ale może Ci się uda Jestem dobrej myśli ^^ Pozdrawiam SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jestem myśli takiwj samej jak skalny,jeśli go rozkręcisz to będzie super. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jak najbardziej na tak! Przyda się 4FuN ale go rozkręć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarVin 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jak już wspomniałem w pierwszym poście w piątek zostanie kupiona reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 jestem na tak ale końcowe zdanie należy do -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jestem Na Nie Już Jest Dużo Serwerów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Będę na Tak jeśli rozkręcisz serwer, na razie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jestem za ale -_- chcę tylko serwery rozkręcone nie puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Half Life ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jestem Na tak bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ktoś z was w ogóle popatrzył na GT ?....Wszyscy piszą tka nie sprawdzajac GT, popatrzcie na nie i zobaczcie co tam pisze, a ja w tym czasie zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz!" do "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz! → Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi