Bialy^^ 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zaszła taka sytuacja, gdyż na serwer weszła moja podszywka. Mowilem, że to ja, gdyz mowiłem przez mikro i wiekszosc mnie zna na serwie. Oboje dostaliśmy bany, więc się odwołuję. Dostałem bana "Do wyjaśnienia na forum" Proszę o ub. Tutaj macie wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Bialy^^ [AMXBans] Reason : ' Podszywa | Do wyjasnienia na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1868416075 ' [AMXBans] Your IP : ' 79.191.237.17 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Biały, ja cię zbanowałem. Przepraszam lecz dwaj krzyczeliście na say więc już nie wiedziałem który prawdziwy więc obaj dostaliście bany. Ja jestem Steam a ty NS więc ja nic nie słyszałem jak mówisz, Przepraszam. Zapraszam do darmowej rezerwacji nicku - http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/10362-darmowa-rezerwacja-nicku/ Dajcie mu UnBana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi