Gość mutu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Frager ( P*G ) [AMXBans] Powod : ' Aim ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1512074806 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.47.39.208 ' [AMXBans] ======================================= Chciałem sie odwołać od bana gdyż dostalem go zanic , a nie robiono mi ss'ow Nick : Frager ( P*G ) (Ps : To konto kolegi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 no to demo trzeba sprawdzić. Czekamy na wypowiedź admina co robił demo lub HLTV. Podaj godzinę i datę zdarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mutu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jakos o 16 nie pamietam , dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 to już masz perma nawet jeżeli nie grałeś na aimie... Zabronione jest granie na czyimś koncie ( inaczej nazwa ), więc nie masz już chyba co prosić o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 chyba chodziło o forum. Nie napisał posta ze swojego konta. Mój znajomy nie może założyć tu konta, więc może on też ma taki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Andre nie rozumiesz, że on napisał prośbę o UB bo dostał bana za Aimbota, ale na nim nie grał... A napisał nick Frager i, że gra na nim ale to nick jego kolegi... Zabronie jest granie na nie swoim nicku... Sory za 2 posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 A ja jeszcze raz powtarzam ... Zakaz wypowiadania się w temacie o UB oprócz autora, h@,j@, UBteam. Bede nagradzał warnami. Ostatnie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Skalny ma rację co do nicków nie swoich a po drugie grałeś na Aimie ponieważ byłem na spec i widziałem chyba 3/4 strzały z broni i HS jak cię oglądałem i widziałem aima i po chwili miałem spam na U@ że masz Aima, po czym uciekłeś z serwera jak chciałem zacząć kręcić demko po czym wróciłeś już bez czitów więc dostałeś bana, proste. Możliwe że na HLTV jest to uchwycone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 sami sobie mamy szukac demka na gracza ktorego banowales ? to towje zadanie wstawic tutaj link do hltv fresh i ja na to czekam az to zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi