Mamba 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Nick : MambaLink do SSów : http://speedshare.eu/woe0ci39j5h9/ss.rar.htmlWycinek z konsoli : AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1392664958'[AMXBans] Twoje IP: '88.199.25.130'[AMXBans] ======================================== Serwer : Cod mod 45k lvl Opis sytuacji : Gram sb ii nagle zlagowało mnie i mysle wtf a za chwile wyskakuje ze ban "ss na forum " no to wstawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Po 1. SSy wrzucamy spakowane na www.speedyshare.com Po 2. Są tylko 3 ssy czekamy na resztę. Nie dostaniemy 2 ssów jeszcze, nie dostaniesz UB @EDIT Jeżeli ss robił z automatu a na pewno robił to zrobił 5 ssów... Więc gdzie są wciąż dalsze dwa ? @EDIT 2 No tak może sprawdzić masz racje, ale zobacz może masz wiecej ssów z tej mapy i dlatego wydaje Ci się, że nie masz. Prosiłem Cię żebyś edytował posta a nie spamował non stop Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamba 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Sorry , że zrobię drugi post , ale niejaki admin DeathRun zrobił mi tylko 3 ss'y wiec wybaczcie , czekamy na jego wypowiedz lecz on powie pewnie że zrobił 5 jak piszesz wyżej Skalny że ma być 5 . H@ może to przecież sprawdzić . @EDIT Nie mam 5 ss mam tylko 3 . Jak już mówiłem h@ może to sprawdzić bo nie dojdziemy końca przy takim czymś . A na pewno może to sprawdzić w panelu FTP w jakimś pliku Usuńcie niższy post przez przypadek nowy dałem ;c Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez Mamba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamba 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Nie mam 5 ss mam tylko 3 . Jak już mówiłem h@ może to sprawdzić bo nie dojdziemy końca przy takim czymś . A na pewno może to sprawdzić w panelu FTP w jakimś pliku @EDIT Sprawdziłem cały folder csstrike ponieważ mam NS . I mam tylko 3 ss'y . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No bo dostałeś 5 ss'owZresztą bana dostaleś 23.08 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=4174 Więc mowy o UB nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jest możliwość,że admin przez pomyłkę zrobił 3 zamiast 5, mi samemu czasami zdarza sie coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi