C!chy 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Imię : Krystian Nick: Bruno Wiek :15 Znajomość AMXX[(1/10) : 7/10 Mikrofon(tak/nie) : TAK Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : tak Steam/NS :NS Kontakt:: GG Dlaczego ty? :: Gram na servie i dużo nie raz cziterów siedzi, gram też rano od Pon-PT Ilość godzin przegranych na serwerze : ponad 10 ale nie wiem dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na tak. Amx, wiek, reklamy i składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jestem na TAK pomimo tego że jest już wystarczająco wielu adminów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na NIE obrażałeś mnie jak byłem adminem. Przeklinał, wyzywał itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na nie, a to dlatego że w ogóle cię nie widzę na serwie Dużo nie raz cziterów siedzi ? Od tego jestem ja i kilku innych, jak mówiłem za małą masz aktywność, dzisiaj praktycznie posiedziałeś z 10 min i papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ja na nie. Słaba aktywność na serwerze 10 godzin trochę mało dobij do 25+ i złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Chyba 5/6 osób dostało tutaj warna i nie ma mowy bym go usunął tak ohttp://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=3399Jeżeli tego nie rozumiecie to nie moja wina,a warny będziecie dostawać cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaGGe|Team 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jestem na nie powody wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jestem na nie,ponieważ:widziałem jak grasz,wyzywasz,wątpię abyś ogarnął :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikillyou 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 NIEE powody UP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi