C!chy 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Imię : Krystian Nick: Bruno Wiek :15 Znajomość AMXX[(1/10) : 7/10 Mikrofon(tak/nie) : TAK Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : tak Steam/NS :NS Kontakt:: GG Dlaczego ty? :: Gram na servie i dużo nie raz cziterów siedzi, gram też rano od Pon-PT Ilość godzin przegranych na serwerze : ponad 10 ale nie wiem dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na tak. Amx, wiek, reklamy i składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jestem na TAK pomimo tego że jest już wystarczająco wielu adminów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na NIE obrażałeś mnie jak byłem adminem. Przeklinał, wyzywał itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na nie, a to dlatego że w ogóle cię nie widzę na serwie Dużo nie raz cziterów siedzi ? Od tego jestem ja i kilku innych, jak mówiłem za małą masz aktywność, dzisiaj praktycznie posiedziałeś z 10 min i papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ja na nie. Słaba aktywność na serwerze 10 godzin trochę mało dobij do 25+ i złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Chyba 5/6 osób dostało tutaj warna i nie ma mowy bym go usunął tak ohttp://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=3399Jeżeli tego nie rozumiecie to nie moja wina,a warny będziecie dostawać cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaGGe|Team 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jestem na nie powody wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jestem na nie,ponieważ:widziałem jak grasz,wyzywasz,wątpię abyś ogarnął :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikillyou 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 NIEE powody UP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi