MaDn3sS 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 czy ktoś mi powie jak robić sygnaturki że od rendera śa takie plamy farby tak jak ma np Sondzi0 i z jakiego poradnika mogę korzystać aby robić takie sygnaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 http://designm.ag/resources/500-splatter-brushes-for-photoshop/Wgrywasz pędzle do programu, warstwa za renderem i po wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Pytaj niezłyLOL ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 teraz zrób jakiś tut na yt bo nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 `XaVi_`, jeśli nie ogarniasz, to poświęć trochę czasu samej budowie Photoshop'a czy też GIMP'a, ponieważ dodawanie nowych pędzli to proces należący do jednego z najprostszych. Wybierasz się z motyką na księżyc - chcesz być Bóg wie jakim mistrzem, a nie potrafisz dodać brushy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jak do gimpa brushe wkleić to tak wchodzisz : \share\gimp\2.0\brushesA do photoshopa : C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Presets\Brushes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 diglet pędzle dodałem ale masz na yt zrobić jak zrobić taką sygnaturkę z tym pod warstwę i jak robisz takie piękne sygnatury o tym ma być tut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 masz na yt zrobić `XaVi_`, ja nie mam zamiaru robić poradników na czyjś styl. Jeśli podoba ci się sygnaturka, to napisz do jej autora. (sn0wy chyba ją robiła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zapraszam do ogladania tutorialów i czytania poradników a z czasem sobie bedziesz radził na to trzeba poswiecic duzo czasu a nie tak na "hop siup " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Otwieram ponownie. Ja robiłam tą sygnaturkę. Pobierz sobie ten obrazek. Ustaw go sobie na brusha. Ja robiłam sygne w photoshopie. I po prostu na pracy klikasz sobie raz, ustawiasz na nakładkę, ostre światło lub jak Ci najbardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi