Pomoc 43 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 "Witam Otóż nadeszła w końcu piękna chwila jak dla mnie w Polsce www.invisionpower.com/ blokuje fora które działają na nie swoich kluczach, nulledach i tym podobnych ! Kilka dni temu robiłem Fuzje z pewna inna siecia i tak po prostu zmieniłem klucz w panelu na "inny" póki nie zrobię odpowiednich restrykcji żeby sie zabezpieczyć przed jego wyciekiem no i co sie stało ? Na 2 dzień email od Unixa ! Quote Witam,W związku z otrzymaniem zgłoszenia dotyczącego naruszenia prawautorskich poprzez udostępnianie na Państwa stronie nielegalnej wersjioprogramowania (IPB) zobowiązujemy Państwa do usunięcia podanego skryptuze naszego serwera w ciągu 24 godzin.W przypadku braku reakcji w tym terminie, Państwa konto zostaniezawieszone z powodu naruszenia naszego Regulaminu. Oryginalna wiadomość od IPS : Quote Hello.My name is Mark Higgins and I am an employee of Invision Power Services,Inc. A website that your company hosts (according to WHOIS information)is infringing on at least one copyright owned by my company.The site in question is utilizing our software, IP.Board without a legaland valid license.The unauthorized and infringing material can be found at:http://cs-ra**a.eu(IP Address: xx.xx.xx.xx)This letter is official notification under Section 512© of the DigitalMillennium Copyright Act (”DMCA”), and we seek the removal of theaforementioned infringing material from your servers. We request thatyou immediately notify the infringer of this notice and inform them oftheir duty to remove the infringing material immediately, and notifythem to cease any further posting of infringing material to your serverin the future.We are providing this notice in good faith and with the reasonablebelief t hat rights our company owns are being infringed. Under penaltyof perjury I certify that the information contained in the notificationis both true and accurate, and I have the authority to act on behalf ofthe owner of the copyright(s) involved.Should you wish to discuss this with me please contact me directly.Thank you for your prompt attention and cooperation in this matter, itis truly appreciated.Signed,Mark HigginsInvision Power Services, Inc.PO Box 2365Forest, VA 24551 USA+1-434-509-0732[email protected]http://www.invisionpower.com Nie ukrywam że padłem prawie ze śmiechu po tej wiadomości,no i odpisałem ładnie panom z Unixa dając skan z panelu klienta IPS Co sadzicie o tym że się w końcu za to wzięli ? Mnie osobie która działa legalnie na zakupionym kluczu,ta wiadomość strasznie ucieszyła. Skończą sie pseudo sieci na nielegalnym silniku Brawo IPS !" Co o tym sądzicie?Jak widac kilka for już poszło z tego co czytałam na tamtym forum. Źródło: http://gamehostingtalk.pl/index.php/topic/19504-ipb-nulled-ips-juz-blokuje-w-polsce/ Buźka pisał już z autorem i zgodził się na udostępnienie tego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Brawo! W końcu coś się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi