FreshFreshFresh 248 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jeżeli wpiszemy poszczególne imiona kucyków z My Little Pony pasek na Youtube zmieni kolor np. Rainbow Dash - Niebieski, Pinkie Pie - Różowy, Applejack - Pomarańczowy, Fluttershy - Zółty. Gdy na YouTube zastopujemy jakiś filmik i wpiszemy 1980. włączy nam się mini-gra polegająca na obronie filmu przed rakietami. Podoba się ? ^^ Możesz dać lajka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Chciałbym dodać, że jeśli wpiszemy w wyszukiwarce ponies to zaczną nam chodzić kucyki po ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Chciałbym dodać, że jeśli wpiszemy w wyszukiwarce ponies to zaczną nam chodzić kucyki po ekranie YT skrywa wiele tajemnic ale o tej to nie wiedziałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No ja też nie wiedziałem o tym ale fajne. Łap like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi