#Hiqu 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 1. Serwer: Zm 2. Nick: Hiqu3. Imię: Rafał4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 1 miesiąc9. Opisać siebie: Jestem miły, ogarnięty czasem mi odwali ale przejdzie 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo gram na tym serwerze długo i potrzebują admina11. Linki do reklam: http://www.cs4u.czo.pl/topics6/5159.htm#5168 http://skillgame.xaa.pl/viewtopic.php?p=208#208 http://nieledwia.cba.pl/viewtopic.php?p=29201#29201 http://killordie.pl/viewtopic.php?p=48512#48512 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; /demka/pern -Gdy ktoś nadużywa micro; /ostrzeżenie/kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze; /ban/kick/ 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wcześniej pisałeś że masz 17 lat, a teraz 15. Brak mikrofonu. NS NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Hiqu 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Mam 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dzisiaj mnie obrażałeś, razy dwa + rzuciłeś we mnie bombe na 1. Nie mam ss'ów ale to zrobiłeś. Jestem na nie, obrażasz, bomba na 1, nie potrafisz się ogarnąć czasami, i zmieniasz swój wiek jak to Madzia powiedziała. Robiłeś mikro 16+ więc jednym słowem NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Hiqu 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 po pierwsze żuciłem bombe ale ty też i nie obwiniaj mnie a i mam 15 lat mój brat Tomek on gadał wtedy jak grałem ma 12 lat... i sam udawałeś że masz 17 lat a naprawde masz 13 i wyzywalem cie bo ty sam sie wyzywaleś wieć wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Akurat to nie wyzywałem Twojej osoby, także nie mów mi, że obrażałem Tą osobe. Nie mówiłem, że mam 17 lat. -.- A bombą zaraziłem przez przypadek, nie moja wina, że odszedłeś od Humana. :dry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Hiqu 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dobra Sora za wszystko nie chciałem wkurzyłem się a i bombe to też przez przypadek bo tam było 2 osoby podajrze i w cb walnełem sry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jestem na NIE: - kłamiesz - brak kultury - brak wymagań - obrażasz graczy Wielkie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ej ludzie tutaj się wypowiadamy na temat podania, a nie kłócimy się o to kto komu rzucił pakę. Co do podania Przykro mi ale jestem na NIE. Łatwo ulegasz wyzwiskom i czasem sam wyzywasz gdy ktoś Cię zamieni w Zombie. Do tego NS Tyle z mojej strony zobaczmy jak inni się wypowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 po pierwsze żuciłem bombe ale ty też i nie obwiniaj mnie a i mam 15 lat mój brat Tomek on gadał wtedy jak grałem ma 12 lat... i sam udawałeś że masz 17 lat a naprawde masz 13 i wyzywalem cie bo ty sam sie wyzywaleś wieć wiesz. Po tym widać, że jesteś dziecinny jak na "15: lat. Jestem na nie. Nigdy cię nie widziałem sorry . Brakuje jednej reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 spam w podaniu zachowanie z przedszkola ortografia poziom zaden - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Na nie wyzywasz bo gram na ZM . I prosze o danie Warna #Hiqu za spam we własnym podaniu .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Coffe Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wcześniej pisałeś że masz 17 lat, a teraz 15. Brak mikrofonu. NS NIE Tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Tak jak Rybak. Spam w podaniu, kultura, ortografia. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi