panmocyelo ` 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Nick : Panmocyelo `Link do SSów : BrakWycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Panmocyelo `[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 415562177 '[AMXBans] Your IP : ' 83.30.152.69 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check you Serwer : DD2 ;] Gram , gram 2 banie z glocka i perm , hahah Prosze to wyjasnic , czekam na UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 http://speedy.sh/mgyzN/pan.dem Demo krótkie, ale jak dla mnie treściwe. Dostałem info, że pan ma aima, to sprawdziłem i dałem bana. Prosiłbym także o sprawdzenie dema z mapy(jeszcze nie ma) + sam go nie widziałem. Wzoruję się na tej akcji tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 http://speedy.sh/mgyzN/pan.dem Demo krótkie, ale jak dla mnie treściwe. Dostałem info, że pan ma aima, to sprawdziłem i dałem bana. Prosiłbym także o sprawdzenie dema z mapy(jeszcze nie ma) + sam go nie widziałem. Wzoruję się na tej akcji tylko. MUSZE SIE WYPOWIEDZIEC ADMIN KTORY DAJE BANA ZA TAKIE COS NO OGARNIJ BYL JUZ ADMIN KTORY NIE POTRAFI ODROZNIC AIMA OD NORMALNEJ GRY DEMKO NIC NIE WYJASNIA A NA PEWNO NIE WIDAC NA TYM AIMA UB SIE NALEZY .. I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Karol możesz dać mi warna ale wypowiem się tu. Na tym demie nic nie widać.To nie nadzwyczajność walnąć komuś heda z glocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Proszę zobaczyć demo z HLTV. Tam widać, że ma aima. http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1308271744-de_dust2-1377618240-1377619860.zip Od 22 minuty zaczyna grać. Zobaczcie sami około 23:40 jest ładny widok aimu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmocyelo ` 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 I co z banem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ja i na demku i na hltv nic nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi