M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Siemanko Mam taki problem z Gta 4... mianowicie sa straszne lagi.. albo jak wsiadam do samochodu to sam jedzie i wgl... Mam win 7 karta graficzna radeon VGA 9600GT 512 /ddr3 4 gb ram procesor athlon x2 6000+ Plyta glowna ASUS M2N-CM Nie wiem co zrobic .. rozdzielczosc nic nie daje ani wgl.. czy moze byc to spowodowane przez karte graficzna?/.. ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Masz gdzies link żeby ściągnąć gt4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 http://torrenty.org/ Poszukaj sobie i ściągnij Teraz chyba rejestracja 11 zł SMS a ja mam konto, to moge ci ściągnąć ale zobacz jest płatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Młodziaczek podaj całą strone z downloadem tego gta 4 to ci powiem co i jak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ale ja nie sciagalem.. tylko na plycie mialem bo od kolegi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Reinstall cos pomógł? Skasuj pliki z całego kompa. Z rejestru też. Zainstaluj na nowo i zobacz. Pobierz też najnowszego patcha. Co do karty graficznej to pobierz najnowsze sterowniki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nic nie usuwaj. Wystarczy, że ściągniesz najnowszego patcha i będzie wszystko ok ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalex666 0 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 nie graj w gta 4 zajmij sie cs'em jak bedziesz gral w gta 4 to zostaniesz taxuwkarzem a jak w cs'a to terorysta lub antyterorysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Nie za mało pamięci w karcie graficznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Pójdzie płynnie na maksymalnych detalach, prócz tekstur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi