LewyMario 1 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nick : >Mario*Link do SSów : brak Wycinek z konsoli : BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 8 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : >Mario* [AMXBans] Powod : ' podszywka| NS .. wyjasnij na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 31805194 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 81.162.208.241 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Serwer : cod 350lvl Blaze wie o co chodzi mialem steama, widocznie Tobie coś nie pokazywało:/ nie odpisywałem dlatego, że miałem na moment zminimalizowanego csa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Pisałem do Cieb ie przez trzy rundy, ale ok .. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi