Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Osobą, które miały premium dam nowe premki. Nie będzie niczego z tej paczki co jest teraz. A po za tym jak się komuś nie będzie chciało expić zawsze może hajsu trochę wydać i sobie lvl kupić, nawet od razu 2001.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 EXP będzie szybszy, a co do klas to nie, NIE ZOSTAWIĘ.Przecież te klasy są za proste, patrz na te nowe, a na te co są teraz.Te zwykłe co są teraz to tak jakby premki w nowym DR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Magik, pozwól że odniosę się do Twojego zdania. Napisałeś tak: Serwer na siebie nie zarabia, a myślę, że na tym nowym DR więcej się ludzi skusi na VIP'a czy klasy premium. To czemu do tego starego dr. nie dasz tych klas premium czy VIP'a? Może to sprowadzi więcej osób, i nie będzie potrzebna cała ta zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jak ma sprowadzic skoro zwykłymi klasami "orasz" całą mapę?Odpowiedz mi na to pytanie, jak może serwer zarabiać sam na siebie skoro Premki są prawie takie same jak zwykłe klasy, a poprawiając premki rozwalimy totalnie serwer bo na topowych serwerach takie premki co my mamy to naprawdę cud.Kto ma ci grać na serwerze gdzie wszystko łatwo przychodzi? Jakby ten serwer był trudniejszy to więcej osób by się na niego skusiło bo na razie mogą grać osoby ktore lubią prostote i łatwość, a takich osób jest niewiele. Nie ma graczy bo serwer jest zbyt prosty, nie trzeba kupić premki by przejść całą mapę, NAWET SKACZĄĆ BEZ AUTOBH 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja bym proponował wprowadzenie tylko kilka zmian do tego starego dr. Propozycje wam już zostawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 To nwm. Możemy zmienić trochę te klasy. Ale nie są one aż takiego super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3M0TYW4T0R 6 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 dobra zróbcie ten serwer DR ale byście zostawili respawn albo zniżyli cenę bo to nudne jak dedleś i oglądasz kolesia który mape przechodzi 20 min. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuzco 5 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dobrze, że nie ma respawnu... załóżmy TT odpala pułapki ale ty cały czas się odradzasz no i jak to ma sens..? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Było by fajnie gdyby powstał klasyczny serwer dr, tzn bez klas, bez auto bh. Tylko wgrać plugin ljsmenu , noslow/slow (poślizg/brak poślizgu), taki serwer przyciąga ludzi, a teraz nie ma już takiego dr'a (chyba) tylko minus- brak funduszy na reklamę ....:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nEQ Predatorro 0 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A kiedy będzie serwerek?;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ja tam mam go prawie skończonego, czekam na Magika bo sam tego testować nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Proszę podać nazwy map . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuzco 5 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Deathrun_arctic Deathrun_poolday Deathrun_discovery Deahrun_kosova Deathrun_grass Deahtrun_trapstreet Deahtrun_real Deathrun_extasy Deahtrun_temple Deathrun_herb Deahtrun_autobaw Deahtrun_head Deathrun_govno Deathrun_fire Deathrun_all_green Deathrun_dojo Deahtrun_roadway Deathrun_aquariums Deahtrun_hotel Deahtrun_bieber Deahtrun_Fuzzy Deahtrun_perfect Deathrun_pirates Deahtrun_darkside Deathrun_forest Deahtrun_dust2010 Deathrun_dust2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 deathrun_desert deathrun_siano deathrun_siano2 deathrun_3h deathrun_absolute deathrun_ad_kicaj deathrun_air_final deathrun_alpin_spring deathrun_arctic deathrun_astro deathrun_autobaw deathrun_av2009_hard-rc deathrun_av2009_recolored-ez deathrun_aventure deathrun_bhopz deathrun_c00l_f deathrun_genius (pisalem z glowy , jak sie powtórzyła któraś to sorka, a jeśli potrzeba linków do map to moge dodac) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuzco 5 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Czy wiadomo już kiedy mniej więcej ruszy serwer ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Z tego co wiem to jeszcze trochę bugów jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 W sobotę. Nie mam czasu na siedzenie od pon-pt.W piątek zrobię spawny, a w sobotę serwer powinien ruszyć. Z tego co wiem to jeszcze trochę bugów jest. Na przykład jakich? Ja tam nie słyszałem o żadnych bugach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ja tylko piszę co słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 czyli "siejesz ferment"Skoro tego nie sprawdzałeś to czemu tak piszesz i wprowadzasz mnie i innych w błąd? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 IP macie na forum Co tydzień będę dodawał mapy, teraz dodałem 14 bo nie mam czasu bawić się w przechodzenie map. Miał to zrobić magik, ale odszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Serwer wystartował.Mam nadzieję że wszystko jest gotowe.Następne mapy dodam zaa tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr3cyzyjny 0 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dodacie te mapki ? deathrun_bhopz_v2 deathrun_projetocs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ja proponuję jeszcze deathrun_projetocs2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Co to map co tyd będę dodawał nowe mapy z waszych propozycji. Na razie dodałem: deathrun_aztecrundeathrun_herbdeathrun_autobawdeathrun_s7arsdeathrun_helvisdeathrun_azteca_fixeddeathrun_bieber_fdeathrun_onStyle_32deathrun_projetocsTych map nie dodam ponieważ są zbugowane: Deathrun_discoveryDeahtrun_trapstreetdeathrun_moonlightdeathrun_paper_fix Wszystkie bugi zgłaszajcie do mnie na PW. Edytowane 15 Września 2013 przez Krypton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuzco 5 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Może by dodać łoma vipowi http://cs.gamebanana.com/skins/126386 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi