Truskawkowy 52 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Cześć. Wiele razy na naszym zombie widzę jak ktoś "fail'uje" bombą infekującą i poprostu nie trafia w cel, przy czym niekiedy bomba infekuje 1 człowieka. Gdy widze ową sytuacje śmiać mi się chce, bo 2 kliknięcia zalatwiają całą sprawę Chciałbym opisać jak najlepiej ustawiać granaty.Otóz posiadamy 7 trybów granatów które zmieniamy za pomocą kliknięcia prawego przycisku myszy posiadając granat w ręce ;d1)Normal - Normalny granat.2)Proximity - Wybucha gdy w promieniu znajdzie się przeciwnik lub osoba rzucająca swoj granat. Efektywnie pulsuje.3)Impact - Moj najbardziej ulubiony tryb Granat wybucha po dotknięciu ciała lub sciany. Bardzo pomocny gdy chcemy kogs zainfekowac kto siedzi wysoko lub gdy goni nas zombie ^^.4)Trip Laser - Po wyrzuceniu granatu pojawia się niebieski/zielony laser, jeśli przez niego przejdzie zombie/własciciel natychmiast się zapala.5)Motion Sensor - Granat wybucha po wyczuciu w pobliżu zombie.6)Satchel charge - Po wyrzuceniu granat nie wybucha, natomiast aby nastąpił wybuch należy nacisnąć "e". Bardzo przydatna i fajna funkcja. 7)Homing - Po wyrzuceniu granat jest naprowadzany prosto na zombie/człowieka. Fajny tryb.Mam jeszcze filmik ale coś mi z nim nie wyszło, bo waży 110 mb i za długo bym to na neta wrzucał. Jeśli ktoś chce zobaczyć te funkcje zapraszam na nasz zombie mod s4 Poradnik pisałem osobiscie, nie kopiowałem z żadnego forum, mam nadzieję że się komuś przyda (;Pozdrawiam Truskawkowy_97 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Brak aktywności. // Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi