PoProstuPro 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Serwer: ZombieExpMod 4.3 Nick: PoProstuPro Znajomość Amxx : 6/10 Mikrofon: Nie. Składka Nie. Czas spędzony na forum: Niestety to tylko kilka tygodni, ale na serwerach cs-classic spędziłem wiele czasu. Ale codziennie wchodze na forum i spędzam tam od 3-5H Opisać siebie: Jestem miły,kultularny,ogarniety i posiadam słownik ortograficzny xD Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jeden z adminów serwera powiedział mi że mało jest adminów którzy często wchodzą na serwer a po zatym czeęsto wchodzę na serwer i jak nie ma admina to dzieją sie tam takie rzeczy, że szkoda gadać. Jeszcze to jest mój ulubiony serwer i bardzo chciałbym zostać adminem. Co robisz gdy: [*]Ktoś używa dopalaczy: Ban na zawsze. [*]Gdy ktoś nadużywa mickro: Pouczenie, a jeśli to nie poskutkuje ban na 1h [*]Nadużywa kultury na serwerze: Pouczenie a potem ban 1h-3h Zależnie jak mało kultury miał/miała Platforma Cs: Non steam Mam nadzieje że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie. Pozdrawiam PoProstuPro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuPro 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 -Wymagania: -Wiek 15+/Tak -Mikrofon/Nie -Minimum 25 godzin na serwerze/ Oczywiście -Kultura/ Oczywiście -Obsługa amxmodemu w jedym palcu/ Tak -Mam zero warów na forum -Jestem kreatywny i oczywiście że ograne serwer -Nie reklamuje serwerów chyba, że ten zaczne reklamować -Składki nie będe płacił bo nie mam steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Przykro mi: Na Nie Podanie niezgodne ze wzorem Wiek ? Imię ? Amx 6/10 - Reklamy - Mikrofon - Składka - Na forum nie spędziłeś 3-5 h w profilu masz 1 godzinę i tylko 1 post ? - NS - Sorka ale wielkie NIE. Spróbuj jak się poduczysz amxx, nadrobisz aktywność na forum i wstawisz reklamy. Wtedy będę może na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 jestem na Nie, Nie rozumiem co to za podanie Gram częsciej od kilku dni (nołjajfię) i widziałem Cię tylko raz -Składki nie będe płacił bo nie mam steamkonto pod podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuPro 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Szkoda, ale i tak dziękuję za uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chocolateex 0 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 bym byl na tak bo grasz duzo na serwie ale http://forum.cs-classic.pl/topic/5932-wz%C3%B3r-podanie-na-admina/ to ejst normalny wzor a ty nie wiem co zrobiłeś spróbuj za jakis czas ogarnij wzor napisales skladki nie bd placil bo nie mam steam ---->>> skladka nie obowiązkowa dla osób steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi