Cartey : D 28 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) 1. Serwer: cs-classic deathrun 2. Nick: Cartey :D3. Imię: Kacper4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 8.56. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 6h 18m 47s (robie to co trzeba i wychodze) 9. Opisać siebie: zbawany, przyjacielski,pomocny,mily ale tez sa wady potrafie sie zdenerwowac ale staram sie to ograniczac10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chce pomoc bo gram o tych godznach o ktorych adminow jeszcze niema11. Linki do reklam: 1.http://cskomandosi.pl/topic/23747-cs-classicpl/2.cs-**g.pl -czeka na akcept3.http://cs-maxskills.pl/showthread.php?57438-Cs-Classic-pl&p=207361#post2073614.cs-d******.pl - czeka na akcept5.cs-s***k.eu - czeka na akcpet12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; perm,ssy -Gdy ktoś nadużywa micro; pouczenie,kick, jezeli to nie pomoze ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; kick ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Edytowane 1 Września 2013 przez MagiK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jestem na tak: -składka -mikrofon -amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kameleon . 1 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jestem na tak, up 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 powiem tak jak macie pisać post typu " Jestem na TAK" albo " Na tak, powody UP" to nie piszcie wcale bo to jest zbędne Ja jestem na TAK: - wiek może być - amx - Składka - micro Jedyny minus to - brak STEAM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkCookPL 2 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jestem na tak: -składka -mikrofon -amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3M0TYW4T0R 6 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jestem na tak Jest ogarnięty da rade 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nie reklamuj (reklamy ## czeka na akcept.) Tak, dużo na serwie + wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Na Tak - Wymagania Spełnione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Na tak - spełniasz wymagania Grasz dużo na serwie Przydasz się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jestem na tak:-składka-mikrofon-amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Na tak wymagania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zgłoś się na PW/GGJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi