Adam. 2 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam , 1. Serwer: DD2 2. Nick: Adam. 3. Imię: Adam 4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiscie7. Czas spędzony na forum: ok. 1 godz 40 . ( poprawie to ) 8. Opisać siebie: Jestem normalny ( ) , lubię mieszane sztuki walki , jazda crossem , quadem , ogólnie sport . Jestem kulturalny , ogarnięty . 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz od niedawna gram na serwie i bardzo mi sie spodobał , często grają na nim cziterzy ( a ja ich nie cierpie ) chciałbym ich z tamtąd wygonić . 10. Linki do reklam: http://pochylnia.pl/topic/72586-zapraszam-na-cs-classicpl/ http://www.csbutelka.czo.pl/topics1/671.htm#757 http://cs-browarek.com/viewtopic.php?p=66632#66632 http://cs-maxskills.pl/showthread.php?57451-Zapraszam-na-Cs-Classic-pl&p=207392#post207392 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=1337911. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; albo demko albo ss'y . -Gdy ktoś nadużywa micro; najpierw upomnę pisząc , następnie kick , potem ban 5 min , a dalej 1 godz itd. -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie potem ban na 1 godzine do 3 godzin .12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Dziękuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jestem na nie ! -Twoje podanie to pierwszy post -1h na forum... -niecale 1h na serwerze JEDYNIE PLUSY TO -amx -micro -wiek po co na serwerze admin który wszedl i wyszedl z serwera i juz pisze podanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam. 2 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Cześć , grałem na serwie na nsie pod nickiem JP 97 a nie na steamie poniewac strasznie na steamie mi scinało ( teraz juz nie ) , co do tej godziny na forum to jest napisane ze to nie jst az tak wazne , jezeli bede adminem , bede aktywny na forum ( co jest logiczne ) i o posty jak i o czas na serwie i na forum nie bedziesz musial sie martwić . To nie moj pierwszy admin i wiem co mam robic w grze jak i na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 A ja ci dam szanse mimo że jesteś nowy na serwie i nie masz odpowiedniej ilości przegranych godzin , adminów na dd2 jest bardzo mało a czitów wszystkich admin nie wyłapie, i dlatego @ tam są bardzo potrzebni. Tak, ale godziny staraj się nadrobić i to szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam. 2 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Godziny jak i na serwie jak i na forum nadrobię . Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nadal jestem na Niee ... spamujesz w podaniu swoim nie umiesz edytować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Teraz moja kolej na krytyke Lubie to Byłbym na TAK, gdybyś nie spamował w swoim podaniu, człowieku poczekaj aż się ludzie wypowiedzą a jak chcesz coś napisać bądź przekazać to napisz tej osobie na GG czy priv. Brzydko to wygląda... Jest moźliwość edycji postu, więc go można edytować a nie spamujesz i nabijasz licznik. wiek, amx, steam posiadasz, więc problemu by nie było. Na serwerze Cię nie widziałem ani pod jednym ani pod drugim nickiem a dużo na serwerze jestem, więc nie powiesz mi, że się mijamy... Dałbym Ci tak ale nie moge, odrzuciło mnie to, że tak spamujesz i zaśmiecasz swoje podanie. Więc póki co nadrób wszystko a zmienie zdanie w kolejnym Twoim podaniu. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartey : D 28 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Piszesz że wiesz co robić na forum jak i na serwerze to nie wiesz o tym że nie spamuje sie swojego podania ? no dobra ale olac to masz amx steam wiek no ja bede na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Na nie. Mało postów, godzin na serwerze i forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjety na okres próbny. Zgłoś się na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi