Rybak 476 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam,W tym temacie zgłaszacie swoje propozycje odnośnie serwera.CO chcecie by zostało poprawione/ zmienione / dodane na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dodać to że też można pisać /s zamiast całego /sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 bind "dadqw" "/sklep" ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 A nie możesz zrobić ? Dodać przenikanie przez graczy ze swojej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 FRESHFRESHFRESH ale o co ma dodawać jak możesz sobie sklep zbindować na klawiszu i bedzie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Skalny, poco mam bindowac jak można zrobic dla wszystkich komende /s ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ty myślisz, że administracja ma czas, żeby dodawać takie pierdoły ? zajmują się innymi sprawami " ważniejszymi ", w każdym bądź razie możesz zrobić sobie bind i będzie jeszcze lepiej bo szybciej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Skalny weź ogar. Po to chyba jest ten temat nie ? Dodać spadochrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ten dział służy do skladania propozycji a nie do kłucenia i spinania w sumie to przenikanie mogło by być Spadochronu raczej nie będzie ! już o tym pisałem z rybakiem wgl to nie potrzebane tym bardzie ze to jest hard więc trzeba radzić sobie w inny sposób ... /sklep tak neich zostanie po co jakieś /s zbinduj sobie i tyle.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 dodalem przenikanie przez swoj team , poprawilem ranking /top15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 o i nie będzie blokowania graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 new const perk_name[] = "Zestaw Weterana";new const perk_desc[] = "Otrzymuje m4a1 nie musi przeładowywać Broni "; nie jestem pewny ale jeżeli klasa swat nie działa miałem perk też nie działa mozna go wywalić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 może dodać mapki : Fy_snow Fy_snow_orange fy_pool_day de_fps czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 jest cs wiocha , cs max , fy snow , dodam jeszcze dzis fy pool day i to starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 może by na tym serwie dodać awanse ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 były ale cos sie chyba zjeb... ale myśle ,że będą dobra czaje tego nie będzie dowiedziałem własnie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 awanse to nie " lvl up " tylko " metamorfoza klasy " osioł --- > koń dla przykładu a tego tutaj nigdy nie będzie bo jak dla mnie to głupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Chyba pózniej sie porawiłem bo nie zczajiłem odrazu ale wiedziałem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Po wejściu na serwer komenda cl_forwardspeed zmienia się na "1000", a cl_backspeed i cl_sidespeed pozostają na "400". Przydałoby się je zmienić na takie same, bo się dziwnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 albo ustawić forwardspeed na 600 A może jak mają być te awanse, to podnieść max lv do 1000, i klasy w miare - zajebiście by sie grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 zadnych awansow tutaj nigdy nie bedzie a lvl maksymalny sie nie zmieni, narazie nic zrobic nie moge bo amxx.pl nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 no 350 to wleci w hard, no to jest już jeden serwer i po co drugi ? Tak jak byś zrobił 45k i 35k, zrób coś nowego a ten max 1000 lv z awansami klas by był zajebisty, teraz szukać szukać i nie znajdziesz takiego chyba że jakiś 200 i awanse albo 5000 lv, tera to ograniczają je do only STEAM, więc są nietypowe tera a lepiej się gra niż na 350 tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Nikt ci nie broni zrobić serwera który zostanie dodany do sieci , ja sam " projekt serwera" - klasy / perki inne rzeczy pisałem najpierw zajeło mi to z 2 tygodnie , później dostałem serwer i to co mialem w " notatniku " zrobiłem na serwerze nie mam zamiaru przerabiać całego serwera.Rozkręce go takim jakim jest. I to jest coś nowego bo w internecie takich lvlów wogóle nie ma albo są 2-3 puste serwery. Ten serwer nie jest żadną konkurencją dla 350 , bo na 350 calkiem inaczej lvle się wbija a całkiem inaczej wyglada to na tym serwerze. Pozatym na 350 nadal jestem opiekunem i dlaczego mialbym robic sam sobie konkurencje ? :rotfl: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ten exp co jest teraz i max lvl jest jak dla mnie dobry i nie potrzeba nic zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi