Pan Krzysztof 0 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Ucieczka przed ss'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:633231144'[AMXBans] Your IP: '89.74.12.72'[AMXBans] =======================================Witam dostałem bana ze niby ucieklem przed ss`ami . Nie grałem 3 dni nie bylo mnie nawet w domu widze ze ktos sie podszywał podemnie poniewarz mam wiecej o 500 monet (specjalnie zapisałem ile mma). Mialem robione ssy w czwartek jak ostatnio gralem http://forum.cs-classic.pl/topic/11637-ssy-pan-krzysztof/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Wczoraj w godzinach porannych zrobiłem ci ss, po 3 automatycznie się wylogowałeś, następnie nałożyłem na Cb bana z powodem "ucieczka przed ss". Wszedłeś po paru godzinach i następnie dostałeś kolejnego perma z w/w powodem, przyznam, powinien być "AB", gdyż sprawdzałem forum i nie wyjaśniałeś sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Krzysztof 0 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 To komus bana na moim nicku. Ja mam to samo ip zobacz sobie bo juz ktos mi kiedys robil tu ssy i mam to samo. I jak bym to ja byl rano to juz pozniej nie mogl bym wejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Krzysztof 0 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 [AMXBans] Your IP: '89.74.12.72' masz moje ip porównaj sobie z tym z amx bans bo ja nie moge go zobaczyc tylko admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Pan Krzysztof STEAM_0:0:633231144 Pan Krzysztof Niedostępny Widać w amxbans, że ktoś się podszył na NS. Daje UB na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi