Pan Krzysztof 0 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Ucieczka przed ss'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:633231144'[AMXBans] Your IP: '89.74.12.72'[AMXBans] =======================================Witam dostałem bana ze niby ucieklem przed ss`ami . Nie grałem 3 dni nie bylo mnie nawet w domu widze ze ktos sie podszywał podemnie poniewarz mam wiecej o 500 monet (specjalnie zapisałem ile mma). Mialem robione ssy w czwartek jak ostatnio gralem http://forum.cs-classic.pl/topic/11637-ssy-pan-krzysztof/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Wczoraj w godzinach porannych zrobiłem ci ss, po 3 automatycznie się wylogowałeś, następnie nałożyłem na Cb bana z powodem "ucieczka przed ss". Wszedłeś po paru godzinach i następnie dostałeś kolejnego perma z w/w powodem, przyznam, powinien być "AB", gdyż sprawdzałem forum i nie wyjaśniałeś sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Krzysztof 0 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 To komus bana na moim nicku. Ja mam to samo ip zobacz sobie bo juz ktos mi kiedys robil tu ssy i mam to samo. I jak bym to ja byl rano to juz pozniej nie mogl bym wejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Krzysztof 0 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 [AMXBans] Your IP: '89.74.12.72' masz moje ip porównaj sobie z tym z amx bans bo ja nie moge go zobaczyc tylko admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Pan Krzysztof STEAM_0:0:633231144 Pan Krzysztof Niedostępny Widać w amxbans, że ktoś się podszył na NS. Daje UB na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi