Sydnej1401 0 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nick :Sydnej1401Link do SSów : ss mi się nie zapisały i teraz nwm co zrobić ...Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Sydnej1401 [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 20461955 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 94.231.11.33 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl żle podałem soorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartey : D 28 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 O co tu chodzi wstaw ss na honlyskill.eu o co chodzi ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ss-y zapisują się zawsze bo są robione automatem, poprostu jeśli masz windows 7 badź 8 poczytaj na googlach poradnik jak je odszukać i je wstaw masz na to 24godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 SS dostałeś ode mnie. Miałeś info trzymałeś celownik na ściane wysokość głowy i tylko skręcałeś na głowe gracza. Grałeś na wh i teraz będziesz walił ścieme, że Ci się nie zapisały. Masz 24h na ss tak jak powiedział Rybak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 "A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy." Ziomeczku masz ss'y tylko nie umiesz ich znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 BlazE z edytuj temat "ja wrzucać ss'y" i dopisz tam tą linijke"A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy." Nie będzie już chociaż głupich tematów mam Win 7 i mi się nie zapisały.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Proponowałem juz Karolowi raz ale bez odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Proponowałem juz Karolowi raz ale bez odzewu Dodane, pozatym 24h minely wiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi