DarkCookPL 2 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Siemanko mam problem mam 2 pc i nie wiem ktory lepszy pomóżcie na inny narazie nie mam kasy Z Góry Dzięki za odpowiedz 1 PC System Operacyjny Windows XP Professional 32-bit Dodatek Service Pack 3CPU 1-rdzeń 3.06 GHZRAM 756mbPłyta Główna ASUSTeK Computer INC. P5VDC-TVM (Socket 775) Grafika integrowana 64mbDyski Twarde 75GB SAMSUNG SP0822N (ATA) 2 PC System Operacyjny Windows XP Professional 32-bit Dodatek Service Pack 3 CPU 1-rdzeń 1.4GHZRAM 1,5GBPłyta Główna Niestety nie znamGrafika 512mb nvidiaDyski Twarde 75GB SAMSUNG SP0822N (ATA) Pomocy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartey : D 28 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ten 2 pc jest lepszy : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 To zależy do czego chcesz ten komputer, czy gry czy bez gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 zdecydowanie 2 PC ale jak go chcesz do gier to raczej w takie nowosci nie pograsz:( rdzenia jakbys mial wiecej to by bylo lepiej:)ja mam 3.19 i 3.20:)sie nie chwalac:Dxd a jak chcesz miec 2 GB RAMU to sobie to 756 MB przeloz do tego 2 PC:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 drugi jest lepszy, tylko przełóż procesor z pierwszego do drugiego, bo tutaj masz wolniutki ... i dysk twardy też przełóż z pierwszego do drugiego i ramy. :)i w miare to bedzie wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkCookPL 2 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Procka nie da razy przełożyć bo w pc1 ma 90mm a w drógim maly jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Napisz jaki jest dokładnie CPU i GPU a nie, że piszesz 1-rdzeń 3.06 GHZ integrowana 64mb To może być CPU intel atom a może to być jakis intel Pentium 4 ta grafika też amd czy nvidia? Czy jakiś no-name Ramy tak samo z ddr/ddr2/ddr3/sdram czy jakie tam są i jak "taktowane". Polecam program CPU-Z czy jakoś tak tak będzie ci wszystko pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroman 0 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 w pierwszym masz zintegrowana grafike a masz wolnego slota na normalna graficzna?? Jesli tak to przeloz se z 2 i bd git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi