albert15b 0 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nick :LegeathienLink do SSów : nie mam Wycinek z konsoli :AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Legeathien[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1265656691 '[AMXBans] Twoje IP : ' 212.244.89.1 Serwer :only de_dust2 Na tym serwie miałem robione juz kilka razy ssy, teraz też miałem zamiar wstawić ale jest jeden problem przez przypadek je usunąłem.Troche lipa ale nie mam ich jak wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Tak ss dostałeś ode mnie jak widać w AmxBans, jeżeli je usunąłeś to mówi się trudno i dziękujemy za gre tutaj... Nie dostaniesz UB bez ssów, nie ma takiej możliwości.. Temat do zamknięcia a gracz do zbanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 http://lmgtfy.com/?q=jak+odzyska%C4%87+usuni%C4%99te+pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ssy usuniete = ? na wypadek jak bys skorzystal z posta @up napisz kolejna prosbe o ub w ciagu 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi