panmocyelo ` 1 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Nick :Katovsky `Link do SSów : http://axifile.com/en/5F7531E98C[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:415562177'[AMXBans] Your IP: '83.7.47.114'[AMXBans] ======================================= Serwer ONLY DD2. Pozdro dla admina , który nawet na specta nie wszedl , pozdro ! ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 ssy wstaw na speedyshare badz zipshare, bo z tego czegos nie da sie tego pobrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmocyelo ` 1 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Da się wpisz ten kod w obrazku , kliknij " Click here to download" Czekasz 15 sekund , i znow click here to download. Na inne mi się nie chca wrzucac.. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Stawiamy tylko i wyłącznie na speedyshare lub zipdyshare i tylko w paczce .rar - jesli tego nie rozumiesz to nic ci na to nie poradze nie bede bawil sie godzine bo na jakiejs twojej stronie wyskakuje mi : Invalid access key. i pobrac sie tego nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmocyelo ` 1 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ale mi nie chce sie wrzucac na speedy oraz zippy , rozumiecie ? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 PECHMA BYĆ NA SPEEDY LUB ZIPDYZasady to zasady, ja ani żadna inna osoba nie będzie ci wbijała na tego typu strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: 24h minely wiec, Gracz zostaje zbanowany a temat zamknietyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi