FaSeR 32 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 SiemQ dziś byłem u stomatologa na kolejne wiercenie w zębach xD. Wierciła i Wierciła(około godziny) i mnie straszyła jędza że ząbek leci do trucia :C. ale sie nie dałem xD i nałożyła mi goździkowy lek na regeneracje moich żuj i tak po tej godzince wyszedłem od niej z jeszcze gorszym bólem zęba xD A wy?Czy lubicie stomatologów? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompa 2 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 spoko ludzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Mi dała trutke w piątek, bo mnie od 5 miesięcy napierdalał, ale nie stomatolog lecz dentysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 nie musi mi stomatolog wierci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 dobra dobra, tobie stomatolog wierci dziure. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ja wole dentystów ^^ Wywierci duperela, powstawia te trutki ale później przechodzi. D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Bardzo kuźwa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ale macie tematy do rozmowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Oj Tam madzia a ty lubisz stomatologów/dentystów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Szczerze się przyznam że boje się dentystów ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi