Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 1. Serwer: COD 350 2. Nick: dziku3. Imię: Dawid4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Duzo9. Opisać siebie: Mily, pomocny, kulturalny10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Oczywiste jest to ze chce pomoc adminom serwera.11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; sh,aim-perm, wh-ss -Gdy ktoś nadużywa micro; ,ostrzezenie, kick, ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzezenie, kick,ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompa 2 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tak. Gra rano a cheaty nie spia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 @up: rano to większość tych 'cheatow' do szkoły idzie ^^. @top; Tak, warunki spełnione :} Wgl ostatnio go częściej widzę, tw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 na TAK: - wiek - amx - składka - micro - steam Jedyne do czego się przyczepiam to brak reklam. Tak ciężko zrobić 5 reklam ? 2 minuty roboty i masz większe szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 czekam na reszte wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Nie. widziałem Cię może ze dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 zrób reklamy, Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 jestem na tak, wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 jestem na tak!!to jest ładny no life!!!ale LALA hahaha beke ciagne z tego zdjecia"Lubie swoja dupe"sory ze tu pisze o tym ale nie moglem sie powstrzymac:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 admin na okres probny , przez tydzien sprawdzam godziny tak ja to robie pozostalym, jesli bedzie to godzina dziennie to wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zgłoś się na PW/GG/SKYPEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi