ElektrasV4 0 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 1. Serwer: Cod Mod 101 lvl Cs-Classic2. Nick: <ElektrasV4>3. Imię:Paweł4. Wiek: 14- OGARNIAM5. Znajomość Amxx(0/10):8/10- nie umiem pisac pluginow6. Mikrofon(Tak/Nie): zepsuty7. Składka(Tak/Nie):Tak 8. Czas spędzony na forum: Mało Ale nadrobie9. Opisać siebie: Lubie grac w cs gram juz 6 lat miałem admina na serwerach typu Death Run Jail Break FFA i Cod Mod Nie zartuje lubie sport i akrobatyke, Mieszkam w opolu10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ widze nie ogarów osoby na aimie wh sh i ci co daja miny w przejsciu wulgarnie sie zachowóją 11. Linki do reklam: Nie mam ale moge reklamować (Sposoby Moje )12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; Upewnie sie czy napewno używa dopalaczy jezeli sie okaze ze tak to banuje zalezy czy bedzie to nadużywać czy nie naj czesciej do perm albo miesiąc takie mini upomnienie-Gdy ktoś nadużywa micro; Najpierw go kickuje z upomnieniem ogarnij micro jezeli nie dociera ban na 1h-Nadużywa Kultury na serwerze; upominam żeby sie ogarną jezeli nie to dostaje bana w zależności jak nadużywa najczęśćiej to 1h/3h/1day13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam ukradli mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Reklamy obowiązkowe, 5 zrób łap kod (http://forum.cs-classic.pl/topic/11771-kod-reklamowy/) i rób reklamy. cheaty, perm albo miesiąc ? Mikro po kicku aż 1h ? Kultura aż 1dzień ? Jak byś był ciut mądrzejszy byś przepisał z regulaminu admina cały pkt 12. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Mógłbym dać na tak, gdyby nie to 4. Wiek: 14- OGARNIAM oraz 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ widze nie ogarów osoby na aimie wh sh i ci co daja miny w przejsciu wulgarnie sie zachowóją oraz brak reklam [co do pogrubionego tekstu- może się przejęzyczyłeś ale mnie to mało obchodzi.] Tak jak napisał Siwy, brak linków do reklam itd.. nie chce mi się pisać. Nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElektrasV4 0 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 reklamy moge dac ale nie wiem gdzie sie znajduje regulamin admina wiec przepraszam ale na tyle bym dał bana bo nie jestem wredny ale jezeli to sie powtorzy już X raz to juz bedzie wieksza kara -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElektrasV4 0 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jak byś był ciut mądrzejszy byś przepisał z regulaminu admina cały pkt 12. . Czemu mam przepisywać z regulaminu ? poco ja tak daje bo nie jestem chamski i na wielu serwerach sie to przyjeło na których miałem adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wiek , reklamy , godziny na serwerze nie masz nawet polowy , spam w podaniu za co dostajesz(warna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 101 LvL] Cs-Classic.pl || Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi