gimbus3k 1 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tak, zostalem zbanowany chodz nic nie mialem dowod: http://speedy.sh/ZmZ8c/SSy-Gimbusek.rar To sa SSy, Pawelek to Admin i on zawinil nie dosc ze nie pomaga, to jeszcze nie ogarnia, i banuje kogo chce... Rybak jak to czytasz to cekam na odpowiedz szybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 nie czaje wiesz co to ssy widac odrtaazu ze gimbusek to teraz ci wytłumacze takiego bana co ci daje to sa zdjecia z twojej gry które masz wstawić bo byłeś podejrzany o wh nie tylko prze zemnie ale przez innych gracz po 2 nie ogarnim----->>> sam na 20 na wiosce czlowieku wszedlem do gry spam za spamem na u@ a to miny a to he a to wh a to czy moge zmienic nick czy moge na dach ct tt kampi KURW* nie wiem wtedy co kto jak otwieram console i wtedy po kolei sprawdzam a to ze sprawdzam 1 a wy placzecie bo wszedl aim i co ja mam zrobic ..????? nie wiesz co to admin i nigdy nie będzisz wiedział ,,, lizesz pupe rybakowi bo co ?????? a banuje kogo chce bardzo pieknie to znaczy ze mi napiszesz sprawdz tego i tego to ja go nie mam banowac(w sesie jak bedzi mial np wh) o prosze ,,,,,,,,,,, myslisz ze strace admina i ty nim bedziesz zazdrosc czy jak admin to nie latwa sprawa i będż zobacz amxbans -->>> nowy serwer wchodza odpaly widziales ile jest banow na tym serwie a ze mi pisza ze miny i mam banowac ja nawet nie wiedzialem kto a ktos tam nieogarnia(admina) najlepiej pisz na caly serwer ty i karolek ho ho ho ho XD nie chce zeby za takie bany graczy nie było na serwerze aaaaaaa i jeszcze 1 ty i wiekszac graczy pisze tak na say KURWA ODPAL JEBANY za chwile A PAWELEK NIC NIE ROBI nei wiesz jak to jest admin nie reguje na say tylko sgloszenia na u2 a ze wy tam jak juz wspomnialem czy moge isc siusiu to ja mam wyjeb..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimbus3k 1 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Spokojnie ale jak nie jestes pewny to nie sluchaj innych graczy ok? Tak jakbym napisal ee ten typo ma ajma to bys go zbanowal? Logika... Nie chcem sie klocic bo nie chcem bana dostac za byle gowno. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 mozesz mnie tu wyzywac itp ja cie nie moge ukarac banem za byle gowno ze sie tu ze mna klucisz bo to nie fer w stosunku do cb by było to by było ze naduzywam admina wtedy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimbus3k 1 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja cie nie wyzywam. A tak wgl sa jakies chyba problemy z serwerem zobacz to jak mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 tak jest off ale to juz trzeba na karola poczekać czyli -_- albo rybaka a rybak w robocie a ja nie mam do tego dostępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimbus3k 1 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ok, a btw czm off jak wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Czemu wy tutaj robicie spam za spamem? Gimbusek ssy dostałeś, wrzuciłeś dostałeś ub, Pawełek jest jedynym adminem który pomaga Rybakowi na 101lvl. Skoro Paweu napisał, że na u@ spam za spamem to troche wyrozumiałości? On nie jest robotem, że w 2 min wszystko ogarnie .. Dobra, niech wypowie się Rybak bo ja nie mam nerwów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 http://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 101 LvL] Cs-Classic.pl || Pukawka.pl → CodDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi