*-*PROSTY*-* 0 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 nick ; *-*PROSTY*-* SS: http://speedy.sh/tUPPD/SS.rar Wycinek z Konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '87.206.200.67' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Sorki że się wtrącam ale zrobiłem ci 5ss a nie 3 . wstaw 5 a potem proś o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*-*PROSTY*-* 0 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 mam tylko 3 wiec nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 hehe weź mnie człowieku nie rozśmieszaj wstawiłeś 3 ss które akurat się zrobiły w miejscu a drugie były gdzie indziej wstaw bo inaczej nie dadzą ci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 5 ssow albo Ban. Masz 24h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*-*PROSTY*-* 0 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Szkoda słów juz mi robiono 2 razy SS i nic nie miałem ; ) strzelam z Scauta bez celowania na lunete bo mam papierek na ekranie xd a wy BAN powód AIM o jezu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi