gimbus3k 1 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 1.Twój Nick: G!mbus3K 2.Nick admina/gracza który zawinił: Ranslay 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 10:12 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Swiadkowie : Killer, Truskawkowy , Ja , i inne randomy. 6.Opis sytuacji: NIe zdazylem zrobic ss ale Na spec'u w tym strzelal i odrazu mu na sciane przekierowywalo. Jak napisalem ze mam jego ip i ide na forum Poszedl se :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Przydałby się admin jeszcze jeden, tylko ogar bo grają cioty na haxach ... Dołączam się do gimbus3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleKK 0 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Dolaczam do Gimbka i Truskawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Gimbusek a powiedz nam po co napisales, ze masz jego ip i idziesz na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimbus3k 1 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Po to zeby sobie poszedl. BtW Pawelek nie ogarnia nic nie robi z tym, robi se co chce czyli nic. Nie da sie nic zrobic przez nas z nim bo to ADMIN on moze wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 To gdzie masz ip tego gracza skoro napisałeś, że masz jego ip i idziesz na forum ? Prosimy o ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Do zbanowania takowego czita potrzebne jest Ip lub Sid, czekam ze Skalnym na to IP .. ja się już pocę ze zdenerwowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 IP/SID I NIE PISZCIE TUTAJ SKARG MACIE OD TEGO DZIAŁ http://forum.cs-classic.pl/forum/108-anticheat-zgłoszenia-cheaterów/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Po to zeby sobie poszedl. BtW Pawelek nie ogarnia nic nie robi z tym, robi se co chce czyli nic. Nie da sie nic zrobic przez nas z nim bo to ADMIN on moze wszystko... ty jestes POJEBANY !!!!! nie bylo mnie a ty nie ogarnia ?????????? NIE BYLO MNIE NA SERWIE TY JESTES NAPRAWDE LECZ SIE CZLOWIEKU NIE MA TO JAK GO MNIALEM ZBANOWAC UZYC TELEPORTELA I ZNALEZC SIE NA SERWIE CIO...... GDYBY NIE JA TO SERWER PLYWAL BY W CZITACH MAM ZYCIE PRYWATNE NIE SIEDZE 24 H ty caly CZAS JESTES PEWNY ZE STRACE ADMINA I TY DOSTANIESZ JAK TY PODANIA NIE POTRAFISZ NAPISAĆ WEŻ PĘDŻ wiedze zyjesz virtualnie jak mnialem zbanowac nie bylo mnie na serwie a ten nioe ogarn ia ahahhaha ty naprawde wez pomysl .............. PRZEGLADNI AMX Z WCZORAJ SZCZEGOLNIE ILE DAJE BANOW ZA TE CZITY I TYM PODOBNE NIE OGARNIA TY BYS BANA NIE POTRAFIL DAC A PIERDOLISZ MYSLISZ ZE TO TAK LATWIO WEZ JUZ MNIE NIE WKU.,.... PRZYSZEDL SE NA SIEC I MYSLI ZE BEDZIE SKARGI PISAL WIESZ CO TO 1 ADMIN NA SERWER A TEZ LUBIE POGRAC MYSLISZ ZE JA BD SIEDZIAL 24 H NA SPECT A TY SE GRALL IJAK KROL NIE ZAWRACAJ MI DUPY JA WIEM CO MAM ROBIC JAK WIDZISZ ODAPLA TO ZGLOS GO ANIE PSIZESZ JAK MNIE NIE BYLO PAWLEK NIE OGARNIA CIO,,,,,,,,,,, BO TY BYS OGARNĄ -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzegam 3 razy. Jak nie posłucha to Ban 1h/5h/24h -Nadużywa Kultury na serwerze; Mówię żeby się uspokoił a jak nie to Też ban. 2h/8h/48h TAK BYS OGARNĄ HAHAHAHAHHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Gimbus co to znaczy"nie zdązyłem zrobic ss na spectie"?jak nie jestes adminem?chlopie ogarnij sie poza tym pawelek to laytowy gosciu wiec ogar!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 zamykam bo jakies spiny tutaj sie robia , pawelek jako jedyny narazie siedzi i mi pomaga takze prosze do niego nie miec zalu bo 24/7 tez nie ma czasu. Jest dobrym adminem i nie mam do niego nic a to ze ty komus ss zrobisz ze " celuje na sciane " o czym to ma swiadczyc ?..... NASTEPNYM RAZEM DEMKO - nie wiesz jak ? " record nazwa " wpisuejsz w konsoli i nagrywasz podejrzanego i wstawiasz w odpowiedni dzial. Tutaj nie widze ani ip , ani demka wiec zamykam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 101 LvL] Cs-Classic.pl || Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi