Sruba1 0 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 1.Sruba 2.Kudlaty 3.admin 4. około 21:25 07.09.13 5. w regulaminie pisze ze za obraze admina moge dostać bana 5min-3h a dostałem 1 dzień 6.obraziłem admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Zły wzór. Popraw wzór. Może to była i jedyna pomyłka. Każdemu się zdarzyć może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Prawda zbanowałem na 1 dzień. Moja wina, bo pomyliłem klawisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Obraza gracza - 1h - 3h Obraza admina 3h - doba Skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: 3.7 Obrażanie Admina - 3 godziny - 24 godzinyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi