VoltiSky 0 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Nick: CS - VoltiSky Steam - VoltiSky Aktualny Nick - VoltiSky'<3 Wycinek Z Konsoli: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 94 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : VoltiSky [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 24599394 ' [AMXBans] Your IP : ' 188.95.28.3 ' [AMXBans] =============================================== VoltiSky'<3 dolaczyl Serwer: FFA 31.186.82.184:27691 Informacje: Czy może ktoś mi wyjaśnić dlaczego bana dostałem jak ziomka z AWP przeskanowałem od razu było plucie że mam WH. A administrator Nawet mnie nie sprawdził tylko BANA dostałem ja sobie nie życzę aby jakieś gimbusy które przyjmujecie do administracji lub kupiły Adma banowały graczy bez sprawdzenia Tej osoby strasznie to denerwuje mnie i innych graczy waszego serwera jak chcecie to opanujcie tą gimbaze bo inaczej zrujnuje ona wam serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NNoF 1 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 A ja nie życzę sobie abyś mnie nazywał gimbusem, sprawdzałem Cię już przed tym skanem z awp i miałeś dość duże info wiec bez żadnego zastanowienia zrobiłem Ci ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoltiSky 0 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Zapomniałeś/aś o jednym że ziomek przed tym rzucił Hejdża i zabił gościa siedział na respie w ciemni i kampił aż ktoś podejdzie rozbroić pake nie moja wina że hejdża rzucił w nieodpowiednim momencie. To nawet ślepy by zauważył że on tam jest jak zabił gościa.(Sorki za Słowo "Gimbus" ale poniosło mnie przy pisaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 NNoF powinien dostac warna. Czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi