armia 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 latek, kiedy ja Ci niby ucieklem od ssow? Raz mi zrobiles ssy i wrzucilem je zaraz po banie, a ze byly czyste, to dostalem ub od innego adma. Nie przypominam sobie kolejnej akcji, w ktorej robiles mi ssy, bo robiles mi je tylko raz, ogarnij czlowieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 powód był jasny ucieczka przed ss co tu jeszcze wyjaśniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armia 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 kiedy niby, czlowieku?! dales mi ssy raz i tyle, zadnej ucieczki nie bylo ;] po co mialbym uciekac, skoro raz wrzucilem Ci juz ssy? Pomysl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 właśnie nie wiem dlaczego uciekłeś skoro masz steam i już wstawiałeś mi ss być możne miałeś coś do ukrycia ja ub ci nie dam pisz do Pawła albo Dawidka jak ci oni dadzą ub ok jak nie to przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Uciekałeś to uciekałeś !Spam się zrobił BRAK UB!/cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi