MiChAuUeK :D 0 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 1. Serwer: Only dd2 2. Nick: MiChAuUeK (Wczesniej bylem Trolek )3. Imię: Michał4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: Nie duzo :/8. Opisać siebie: hmm no wiec chodze do szkoly, gram w cs'a i to wszystko :D9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Uwazam ze za rzadko sa na serwerze admini i przydaloby sie wiecej odob pilnujacych porzadku :]... Własnie w tej chwili jakis "Andrzej" na aimie lata i ni ma admina :)10. Linki do reklam: http://arafura.cba.pl/viewtopic.php?p=56#56 jedna mam tylko xD sorki 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; daje ss lub perma -Gdy ktoś nadużywa micro; Prosze aby się uspokoił, jesli to nic nie da- kick, jesli nadal jest problem- ban na poł godziny. -Nadużywa Kultury na serwerze; prosze by się uspokoił a jesli to nic nie daje to tak samo postępuje jak w przypadku mikrofonu.12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):To i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Michauek - 2h na serwie Trolek - 2h na serwi // 4h na 30 potrzebnych Nie, h na serwie + brak 5 reklam @@ Trolek - First Seen: Aug 30, 2013 Jak będzie lepiej, to masz Trolek to jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAuUeK :D 0 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jak wiecej mam godzin trolkiem....... Chyba z 2 tygonie juz tu gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAuUeK :D 0 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Bo ja nie mam nick Trolek Tylko Trolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Spam we własnym podaniu + konto do podania + brak reklam = nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jestem na NIE " Spam we własnym podaniu, zero aktywności" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: BRAK WYMAGANJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi