VoltiSky 0 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Mam taką propozycje aby usunąć spadochrony z gry. Tak wiem one pomagają graczom się przemieszczać lecz na niektórych serwerach nie ma spadochronów a są dobre. TA propozycja ma na celu nie pogorszyć grę lecz stworzyć Orginalny serwer takie jak są na mixach. Pozdro: VoltiSky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Wpisz to w odpowiednim dziale bo nie wiem o jaki serwer ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi