VoltiSky 0 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Mam taką propozycje aby usunąć spadochrony z gry. Tak wiem one pomagają graczom się przemieszczać lecz na niektórych serwerach nie ma spadochronów a są dobre. TA propozycja ma na celu nie pogorszyć grę lecz stworzyć Orginalny serwer takie jak są na mixach. Pozdro: VoltiSky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Wpisz to w odpowiednim dziale bo nie wiem o jaki serwer ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi